Meditatie en Mindfulness met kind & ouder

Tijdens het doen van mijn opleiding 'meditatie en mindfulness met kinderen' genoot ik zelf erg van het doen van de kinder-oefeningen.
De verwondering, de fantasie, het speelse dat weer werd losgemaakt... dat gun ik iedere ouder. En zeg nou zelf, een uurtje extra plezier in de week is altijd welkom toch?!
Deze oefeningen samen met je kind te beleven geeft naast plezier ook een diepere verbinding in jullie contact. Je samen verwonderen en genieten is van onschatbare waarde.
Zelf vind ik het in het dagelijks leven best nog weleens lastig om werkelijk deelgenoot te zijn van mijn zoontjes' verwondering. Maar al te vaak ben ik ondertussen toch afgedwaald of check ik even mijn telefoon. Juist daarom is het zo fijn om een heel scala aan leuke oefeningen aangeboden te krijgen en daar samen van te genieten. In aandacht voor- en met elkaar.

In de kind & ouder cursussen merk ik vaak dat vooral ouders nieuwe inzichten opdoen en verandering aanbrengen in hun patronen. Dit heeft direct effect op hun kind en de relatie tussen beiden. Kinderen genieten ondertussen simpelweg van de oefeningen en de aandacht.
(kijk voor meer info over de waarde van mediteren met kinderen onder het kopje 'kind')

 

Data & Prijs

In september 2018 start de volgende kind & ouder cursus, deze keer voor kinderen in de leeftijd 6-10 jaar. De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten op vrijdagmiddag, van 15.45 tot 16.45 uur. Aanmelden kan via het formulier op de contactpagina.
Indien jouw kind buiten deze leeftijdscategorie valt en jullie graag samen een cursus willen doen, laat dit dan ook weten via het contactformulier. Ik zal dan kijken wanneer er een cursus kan starten.


Data:
21 & 28 september
12 & 19 & 26 oktober
2 november

Prijs:
€ 175,-